Arganový olej v bio kvalite z Marockej berberskej kooperatívy

Maroko je jedinou krajinou na svete, kde rastie strom Argania Spinosa (argania trnitá), z ktorej sa vyrába unikátny BIO arganový olej.
Pre marocké ženy je čistý arganový olej, vďaka svojmu jedinečnému zloženiu, po stáročia skutočným prírodným elixírom mladosti, zdravia a krásy.
Arganový olej má úžasné liečivé účinky, kvôli ktorým sa arganovému oleju hovorí „marocké, alebo tekuté zlato".
Arganový olej priamo z Maroka je rastlinný olej získavaný z plodov marockého stromu argánie tŕnistej ( Argania spinosa ).
Arganový olej bol tradične používaný v gastronómii, kozmetike, a pri liečbe rôznych ochorení.
Arganový olej sa podľa spôsobu výroby delí na dva druhy: kozmetický a potravinársky. Obidva druhy arganového oleja sa vyrábajú odlišným spôsobom a líšia sa od seba vôňou, sfarbením a mierne aj obsahom účinných látok.

BERBERSKÁ KOOPERATÍVA V MAROKU, V KTOREJ SA VYRÁBA ARGANOVÝ OLEJ

Pravý BIO Arganový olej sa vyrába výhradne v ženských berberských kooperatívach priamo v Maroku. Tieto kooperatívy združujú znevýhodnené Marocké ženy a aj vďaka tomu majú tieto ženy nádej na lepší život a možnosť si niečo zarobiť.
Arganový olej od firmy Orient House je vyrobený rodinnou firmou, ktorá spolupracuje s niekoľkými ženskými berberskými kooperatívami priamo v Maroku. Vďaka nákupu arganového oleja priamo v Maroku podporujeme spolu s Vami tieto ženy , ktoré pracujú v berberských kooperatívach a aj vďaka Vám môžu tieto ženy slobodne pracovať a živiť svoje deti a rodiny.

Komentáre